Real Men Business Member worden?

Real Men Essentials nodigt je uit om onderdeel te worden van ons zakelijk team. Ons zakelijk team staat voor 100% natuurlijke producten voor gebruik door echte mannen. Samen veroveren wij de markt van essentiële oliën voor gebruik door echte mannen. Ons doel is om het merk Young Living op de Europese markt groot te maken.

Wat doet een Real Men Business Member?

Logo voor Real Men Business Member

Als ondernemer bepaal je uiteraard zelf hoe je jouw klanten aanspreekt en met welk producten je ze in aanraking laat komen. Als Real Men Business Member kun je ondersteuning verwachten bij al je zakelijke activiteiten. Denk daarbij aan bijvoorbeeld business coaching, online marketing, sales- en marketing materiaal, member administratie en een hulplijn voor al je vragen en uitdagingen.

Voor jou gelden dezelfde voordelen als voor een Real Men Member. Je ontvang commissie op de bestellingen van jouw eigen members. En je spaart voor bonussen. Hoe dat precies werkt leggen we je graag persoonlijk uit. Hieronder vind je de voordelen op een rij.

  • Vaste korting van 24% op prijzen in de webshop van Young Living
  • Besteldatum aanpassen
  • Korting op maandelijkse verzendkosten
  • Je spaart voor gratis producten
  • Het eerste jaar, elke 3 maanden een gratis product, daarna ieder jaar een gratis product

Meer weten over Real Men Business Members?

Op een website kunnen we veel uitleggen, maar niet al je vragen beantwoorden. Is je interesse gewekt? En wil je meer weten over wat het inhoudt om Real Men Business Member te worden? Laat dan hieronder even je naam en e-mailadres of telefoonnummer achter, dan nemen wij contact met je op.

Meer informatie over Real Men Business Members