Herken je dit?

Je gaat voordat je aan een mooie rit begint nog even langs de masseur om je spieren lekker op te warmen en los te maken. En als jij jezelf hebt hebt afgebeuld en hebt gedouched staat de massagetafel ook al weer klaar. Toch?

Nee! Althans, de meeste amateursporters hebben die luxe niet.

Ortho Sport Massage Olie

Door Ortho Sport Massage Olie te gebruiken voor of na een training verzorg jij je spieren optimaal. De 100% natuurlijke ingrediënten zorgen voor een verwarmend effect in de spieren en tegelijk een koelend effect op de huid. Heel fijn om voorafgaand aan een inspanning te gebruiken om zo de doorbloeding vast op gang te brengen en de spieren vast op te warmen.

Na een stevige inspanning is de Ortho Sport Massage Olie heel prettig om de spieren die extra verzorging te geven en de doorbloeding te stimuleren zodat ze niet stijf worden. De aangemaakte afvalstoffen worden sneller afgevoerd waardoor spierherstel sneller zal plaatsvinden.

De werkzame ingrediënten voor deze massage olie zijn: Peppermint, Vetiver, Thyme, Wintergreen, Elemi, Frankincense and myrrh, Oregano, Lemongrass, Eucalyptus

Ortho Sport Massage Olie

Veelgestelde vragen

Weinig, 2 á 3 ml is al voldoende om je benen helemaal te verzorgen
Nee. De olie gaat aan het werk om de spieren te helpen optimaal te herstellen.
Ja. In combinatie met een stevige massage van de spieren zorgt de olie voor een goede doorbloeding van de spieren.
Ja! Gebruik niet te veel van de olie want water versterkt de werking van essentiële olie enorm.