Herken je dit?

Je bent een fanatieke sporter en traint minimaal 3 tot 4 keer per week. Iedere training sta je fris aan de start en kom je voldaan weer thuis. Je voelt je topfit waardoor je lekker in je vel zit. Je hebt daardoor zoveel energie dat je zelfs de klusjes in huis allemaal klaar hebt.

Dat klinkt natuurlijk fantastisch, maar de werkelijkheid is waarschijnlijk anders…

Deep Relief Roll-on met luxe bewaarverpakking
Deep Relief Roll-on

Dat is mogelijk als je gebruik gaat maken van Deep Relief essentiële olie. De 100% natuurlijke blend van oliën zorgt er na een zware inspanning voor dat een spier de juiste prikkels en voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft om te herstellen.

Het verkoelende effect dat je bij het aanbrengen ervaart is heel prettig. En als het na een paar minuten in de spier is getrokken voel je de verwarmende werking. Je bloedsomloop wordt aan het werk gezet om afvalstoffen af te voeren. En dan is er ook nog de verdovende werking op de spier. Het akelige stijve gevoel neemt na een paar minuten af.

De werkzame oliën bestaan uit: pepermunt, balsemspar, kruidnagel, vetiver, wintergroen, citroen, strobloem, copaiba, kokosolie. De mix ervan ervoor dat deze olie je ondersteunt precies op die plekken waar je het nodig hebt.

“Het ontspant mijn spieren en geeft de gewenste koeling”

Quote - @gaillardonline

Bastiaan Gaillard
@gaillardonline

“Ik heb deze olie een aantal dagen gebruikt.
Ik ben onder de indruk en overtuigd!”

Quote - @stevie_g_runs

Steven Huis in ’t Veld
@stevie_g_runs