Herken je dit?

Je gaat een paar keer per week vroeg van huis om lekker te trainen. En telkens kom jij met een voldaan thuis. Je lichaam heeft zich weer goed gehouden en is na een koude douche weer helemaal hersteld. Die voel je de rest van de dag niet meer.

Dat zou lekker zijn, maar meestal kan je wel wat hulp gebruiken bij het herstel.

Cool Azul Sportsgel

Met Cool Azul Sportsgel kun je die verzorging bieden. De verkoelende en hydraterende werking zorgt voor een optimale ontspanning in de de spier en ondersteunt daarmee het herstel.

Al na een paar minuten voel je de verkoeling door de huid trekken en de spanning verminderen. Zeker na een lange ronde of pittige interval training kunnen je spieren behoorlijk opvlammen. Cool Azul Sportsgel helpt dit tegen te gaan en er zo voor te zorgen dat je lichaam kan herstellen.

De werkzame stoffen zijn Aloë Vera, Kampfer, Plectranthus Oregano enDorado Azul. Daarnaast is ook nog Peppermint essentiële olie toegevoegd die ervoor zorgt voor ontspanning en je tegelijk een opkikker geeft.

“De sportsgel heeft direct effect en voelt aangenaam na het sporten”

Quote - @gaillardonline

Bastiaan Gaillard
@gaillardonline

Veelgestelde vragen

Weinig, 1 á 2 ml is al voldoende om je benen helemaal te verzorgen.
Ja, houdt er wel rekening mee dat de verkoelende werking op je borst heftig kan aanvoelen.
Nee, Cool Azul Sportsgel is bedoeld voor verzorging. Voor ondersteuning van spierherstel kun je het beste Deep Relief gebruiken.
Cool Azul Sportsgel