Genieten van mijn sport

De afgelopen week heb ik mij vooral gericht op het hardlopen om te testen hoe ik er voor sta. Kan ik nog genieten van mijn sport?Conclusie, Ja! Na een blessureperiode van bijna 5 maanden heb ik nu het gevoel dat ik bijna hersteld ben. Waar ik dat aan merk?

Op de eerste plaats natuurlijk het feit dat ik geen pijn meer ervaar tijdens en na het lopen. Soms nog een kleine irritatie wat er voor zorgt dat ik goed op m’n houding blijf letten. Eigenlijk een goed ding dus, voor nu. Waar ik vooral aan afmeet dat ik bijna hersteld ben is het feit dat ik weer kan genieten van het hardlopen. Waar ik de afgelopen weken vooral bezig was met “luisteren” naar mijn lichaam heb ik deze week weer ervaren hoe het is om vrij van gedachten te lopen. Genieten!

Hardlopen

Als triatleet is hardlopen slechts 1 van de sporten. Vandaag heb ik weer ervaren hoe lekker het is om een lange rit te maken. Samen met een goede vriend een ronde van 120km in de Zeeuwse provincie, veel mooier wordt het niet.
Genieten!

Het doel was om met een lage hartslag te gaan rijden. Dat is de eerste 3 uur vrij aardig gelukt. Maar boys will be boys… Op de Zeelandbrug hebben we toch even het gas opengetrokken. Met een stevige bries tegenwind haalden we toch nog een mooi gemiddelde van 33,3 km/u. Ja, dat deed even pijn… Genieten!

Fietsen

Na 4 uur in het zadel was ik weer thuis. Met gespannen spieren en vol adrenaline stapte ik van de fiets. Toen voelde ik dat het misschien toch wel wat intensief was. Niet gek aangezien dit de eerste rit dit jaar was van meer dan 100km. Maar hé, niks wat ik niet kan oplossen met wat Cool Azul Sportgel. Het gevoel van de gel die de huid intrekt.
Genieten!

Cool Azul Sport Gel